Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βιεϊρίνια: Αν μας αφήσουν, θα πάρουμε το πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη του για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα του στα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο “Αθλήτικο Metropolis”:
 
Για το αν ξεκουράστηκε και πως αισθάνεται με την επιστροφή του στη δράση: “Είμαι λίγο κουρασμένος από τη μέχρι τώρα προετοιμασίας. Ευτυχώς, ξεκουράστηκα, πήγα διακοπές, πήρα τις ανάσες μου και τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε χρειαστεί. Αυτή είναι η υποχρέωσή μου. Να είμαι έτοιμος για όλα. Περιμένουμε μία δύσκολη χρονιά, με έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η φυσική κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ό,τι παρουσιαστεί στη χρονιά.”
 
Για τη σχέση του με τον Μπόλονι: “Δεν έχει ξεχωρίσει μόνο εμένα, αλλά με όλους τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό ένας νέος προπονητής να φέρεται όπως ο Μπόλονι. Είναι πολύ μεθοδικός και είναι πολύ καλό να έχουμε αυτή τη σχέση με τον προπονητή μας.”
 
Για τη μέχρι τώρα πώληση των εισιτηρίων διαρκείας: “Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τον κόσμο για τη στήριξη που μας δείχνει. Στον τομέα των διαρκείας έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά. Αυτός ο κόσμος είναι η αιτία που ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος. Οι οπαδοί μας στηρίζουν την ομάδα, παρά την οικονομική κατάσταση της χώρας. Για αυτό, όλοι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε μία μεγάλη χαρά.”
 
Για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος: “Το καλύτερο για εμάς θα ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα πέρσι και φέτος. Όλοι, όμως, είδαμε τι γίνεται στα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Είχαμε ομάδα που θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο. Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Όλοι ξέρουν γιατί μιλάω. Και φέτος έχουμε πιοότητα και αν μας αφήσουν, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.”
 
Για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του: “Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν αυτά τα σενάρια. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Δεν με κουράζουν όσα ακούγονται, γιατί είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι στον ΠΑΟΚ. Τώρα, αν ο ΠΑΟΚ σκέφτεται κάτι άλλο θα το πει η ίδια η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Αν υπήρχε περίπτωση να φύγω, τότε θα ήθελα να μείνουμε ευχαριστημένοι και οι δύο. Αξίζει στον ΠΑΟΚ να βγάλει ένα μεγάλο ποσό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε