Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βιεϊρίνια ζήτησε ο Βαλβέρδε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την διοίκηση του Ολυμπιακού.
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Ισπανός τεχνικός εκτιμά σε μεγάλο βαθμό τις ικανότητες του Βιεϊρίνια και είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει με διαφορά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη. Μια ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη από την Τούμπα στον Πειραιά θα προκαλούσε πολλές αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη, ενώ και ο ΠΑΟΚ πλέον δεν “καίγεται” πλέον για την πώληση του πιο ποιοτικού του ποδοσφαιριστή. Η διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η είσοδος των χρημάτων του Φλωρίδη και του Σαχπατζίδη στα ταμεία της ΠΑΕ έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα και αν θέλει ο Μαρινάκη να υλοποιήσει την επιθυμία του Βαλβέρδε τότε θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα την εφημερίδας “Γαύρος” ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την απόκτηση του Πορτογάλου με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να τονίζουν τις δυσκολίες για μία τέτοια μεταγραφή αλλά και να μην του το αποκλείουν. Εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε