Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βιτόλο: Νίκη-συγγνώμη για τον κόσμο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον κόσμο του Παναθηναϊκού αφιέρωσω το γκολ που πέτυχε και τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Βίκτορ Βιτόλο που χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του.

«Το γκολ και την εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την αφιερώνω στον ύψιστο και είναι ένας τρόπος να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για μία καλή πορεία που δεν του χαρίσαμε φέτος στο πρωτάθλημα. Σε ομαδικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος για τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, όλοι όσοι είδαν το ματς, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μία δίκαιη νίκη. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος, πάντα δίνω το 100% και αυτό έκανα και σήμερα. Εκανα τη δουλειά που κάνω πάντα, απλά είχα τη μικρή δόση τύχης και κατάφερα να σκοράρω»,είπε αρχικά ο Ισπανός μέσος.

Οσο για το τι άλλαξε στο β’ ημίχρονο στην ομάδα του, ο Βιτόλο ήταν ξεκάθαρος. «Ηταν ένα εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι σε μία καλή ομάδα, αν και στο α’ ημίχρονο δεν ήταν τόσο θεαματικό όσο και το δεύτερο. Οι αντίπαλοι δεν είχαν ευκαιρίες για γκολ. Εμείς κρατήσαμε σωστή αμυντική διάταξη, στο β’ ημίχρονο κάναμε πλήρες ματς και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να κερδίζουμε βαθμούς για να φθάσουμε στα πλέι οφ».


“Πράσινο” το ντέρμπι – ΠΑΟ για Ευρώπη, ΑΕΚ για παραμονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε