Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βιτόλο: Συγγνώμη για τις προηγούμενες εμφανίσεις

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού απολογήθηκε για τις κακές εμφανίσεις και μίλησε για την προσπάθεια να βγει η ομάδα του από την αγωνιστική κρίση.

Αρχικά ο Βίκτορ Βιτόλο είπε: «Πιστεύω έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η ισοπαλία μας δίνει έναν πόντο, αλλά με την εικόνα που είχαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Δουλέψαμε καλά μέσα στο γήπεδο, πολύ καλύτερα από ότι κάναμε στους προηγούμενους αγώνες και το αποτέλεσμα είναι… λίγο σε σχέση με την προσπάθεια που κάναμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αξίζαμε κάτι καλύτερο…».

Πήρατε τον πρώτο σας πόντο στη διοργάνωση. Μπορείτε να διεκδικήσετε την πρόκριση;

«Πιθανότητες ακόμα υπάρχουν αρκετές. Αρκεί να δείξουμε παρόμοιο και καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν στο γήπεδό μας για αρχή. Και φυσικά να πάμε σε δύο δύσκολες έδρες, στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο και στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Αν το καταφέρουμε αυτό θα περάσουμε».

Ένα παιχνίδι και μια καλή εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην Τότεναμ είναι ικανή να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που σας έλειπε;

«Σίγουρα, η εμφάνιση και ο βαθμός ήρθαν κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μην ξεχνάτε πως αυτή η ομάδα κέρδισε στο Ολντ Τράφορντ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από λίγες ημέρες. Εμείς καταφέραμε να την περιορίσουμε και όπως σας είπα νομίζω ότι αξίζαμε και τη νίκη. Οπότε είναι λογικό να πατάμε πιο γερά στα πόδια μας πλέον».

Τώρα ακολουθεί η Ξάνθη. Μπορείτε να δώσετε μια ανάλογη συνέχεια;

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Ερχόμαστε από ένα κακό σερί στο πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Εχουμε μείνει πολύ πίσω και αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο που είναι απογοητευμένος, αλλά ήρθε και πάλι να σας στηρίξει;

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με την Τότεναμ και ένα μεγάλο συγγνώμη από εμένα και τους συμπαίκτες μου για τις προηγούμενες εμφανίσεις. Είναι ξεκάθαρο πως περνάμε μια αγωνιστική κρίση και δουλεύουμε σκληρά για να την ξεπεράσουμε και για χάρη τους».

Φερέιρα: Αν δεν έπαιρνα ρίσκα, θα είχα φύγει

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε