Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βλάχος: Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ αλλά και την ενίσχυση που χρειάζεται το ρόστερ μίλησε για ακόμα μία φορά ο Έλληνας τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου

Για τον Αγκιρίμπα: “Σήμερα δεν είχαμε στόπερ. Έπαιξε αναγκαστικά εκεί ο Αγκιριμπά, που δεν το κρύβω είναι για να φύγει το παιδί. Αλλά υπάρχει κάτι με το συμβόλαιο του και δεν μπορεί ακόμη να φύγει. Ο Τσαμουρλίδης έπαιξε εκεί επίσης αναγκαστικά. Με ενδιαφέρει πολύ όταν πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο, το ότι πρέπει να δεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά το πως θα βοηθήσεις την ομάδα. Μιλάω για τον Τσαμουρλίδη, που αν και είναι αριστερό μπακ, δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Δυσάρεστο επίσης είναι που μπορεί να χάσουμε τον Γκερέιρο. Έχει πρόβλημα με τον έξω μηνίσκο. Αν τον χάσουμε και αυτόν, γίνεται ακόμη πιο νεανική η ομάδα. ΑΕΚ είμαστε όμως, όποιος και αν παίζει. Είστε η μόνη ελπίδα του ΑΕΚτσή, το είπα πάλι σήμερα στα παιδιά. Την ΑΕΚ πρέπει να την κυνηγούν οι αντίπαλοι και όχι να κυνηγά. Θα το λέω συνέχεια. Δεν θέλω να γίνομαι γραφικός”.

Για όσα δεν του αρέσουν: “Δεν μου αρέσει επίσης που για να αναπτερώσει το ηθικό της η ομάδα, πρέπει να δεχθούμε γκολ. Αυτά είναι για μικρές ομάδες, εδώ είναι η ΑΕΚ”.

Για τη συμπεριφορά των νεαρών παικτών: “Τα παιδιά είναι εκπληκτικά στη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να καταλάβουν ότι το σήμα που φορούν τους δίνει αέρα. Όπως λέει και το σύνθημα της Λίβερπουλ, δεν είναι μόνοι τους. Υπάρχει τόσος κόσμος μαζί τους”.

Για την κυκλοφορία μπάλας: “Η κυκλοφορία της μπάλας σήμερα δεν ήταν άσχημη, φτάσαμε 3-4 φορές μπροστά στον αντίπαλο. Αν ήμασταν πιο ήρεμοι, ίσως ήταν καλύτερα”.

Για τους νεαρούς που ξεχωρίζει: “Ο Γροντής είναι η ευχάριστη έκπληξη, όπως και ο Κουρέλλας. Ο Παυλής είναι ευχάριστη έκπληξη, αν και με παραπάνω κιλά, ο Καλογερής είναι επίσης καλός.”

Για τον Κοντοέ: “Ο Κοντοές μαθαίνω πάει καλά στην αποθεραπεία του, αλλά ήταν λάθος του που δεν το έφτιαξε το καλοκαίρι που καθόταν. Βλέπω να μην γίνεται τίποτα από αυτά που ζητάω για μεταγραφές. Δεν θέλω θα γίνω γραφικός. Μένω με αυτά τα παιδιά, αν έρθουν μεταγραφές ας έρθουν. Ηξερα που ερχόμουν, αν και όχι σε τέτοιο βαθμό”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε