Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βλάχος: Η ΑΕΚ δεν παρακαλάει κανέναν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Έλληνας τεχνικός ξέσπασε για τους ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται διστακτικοί να φορέσουν τη φανέλα της Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας πως η ΑΕΚ δεν παρακαλάει και δεν εξαρτάται από κανέναν, σημειώνοντας πως θέλει παίκτες που επιθυμούν να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

“Η ΑΕΚ είναι υπεράνω προσώπων, δεν πρέπει να εξαρτάται από κανέναν παίκτη και δεν παρακαλάει κανέναν. Όποιος είναι εδώ θα πρέπει να τα δίνει όλα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Εμείς θέλουμε στην ΑΕΚ παίκτες που να θέλουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας. Όποιος δεν θέλει, να μην έρθει”, ήταν αρχικά τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, σημείωσε σχετικά: “Στεναχωριέμαι γι αυτόν τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τον περιμένουμε να είναι δωδέκατος παίκτης και απέδειξε πως μπορεί να είναι. Η ομάδα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, όταν όμως βγήκαν δυο παίκτες στην μεσαία γραμμή, ο Ρίκκα και ο Γροντής, καταρρεύσαμε.

Δεν υπήρχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η αστάθεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχουμε παιδιά που την μια μέρα έχουν εξαιρετική απόδοση και την άλλη δεν υπάρχουν στο γήπεδο. Και είναι φυσιολογικό διότι ήθελαν βοήθεια. Όμως όσοι είναι εδώ θα πρέπει να παλέψουν. Έχουν την μεγάλη τους ευκαιρία και πρέπει να το καταλάβουν”.

Κουτσιανικούλης… αγνοείται!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε