Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βλάχος: Μην τρελαίνεστε θα έρθουν τα αποτελέσματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει και ρόλο… πατέρα αφού οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν παραστάσεις από ματς της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της Ένωσης απευθύνθηκε στους παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τους είπε ότι θα πρέπει να είναι πιο ήρεμοι μέσα στα παιχνίδια και τα αποτελέσματα θα έρθουν αφού η εικόνα τους είναι καλύτερη από αγώνα σε αγώνα.

“Συγχαρητήρια, σε όλους σας για την εμφάνιση σας την Κυριακή και κυρίως για την πρόοδο σας. Βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνεστε και αυτό με κάνει χαρούμενο και αισιόδοξο. Δεν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι. Μέσα από αυτά που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματα σας μέσα στο παιχνίδι. Για παράδειγμα στη Λιβαδειά κερδίζαμε 3-1 και κυνηγούσαμε να βάλουμε 13 γκολ. Δεν λέω να μη βάζουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να παίζουμε και με μυαλό. Όποτε μπορούμε θα το κάνουμε. Δεν γίνεται όμως συνέχεια. Πρέπει να κοντρολάρεται το ρυθμό, να μην τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς στο ματς με τον Άρη ο ενθουσιασμός μας έκανε κακό. Και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε