Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος για Ευρώπη, ΑΕΛ για… Νευροκόπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε νικητής με 2-1από τη Λάρισα, πλησίασε τις θέσεις των πλέι-οφ και… έσπρωξε στην Football League την ΑΕΛ.

Σε ένα ματς που κυριάρχησε το πάθος και τα δυνατά μαρκαρίσματα δύο λάθη ήταν αρκετά για να το κρίνουν. Στο 61΄μετά από λανθασμένη έξοδο του Τσοντοφάλσκι ο Μαρτίν πήρε την κεφαλιά και ο Μπρέσκα σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στους Βολιώτες. Δύο λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Αμπουμπακάρι και αφού διένυσε το μισό γήπεδο έγραψε το 0-2 με όμορφο πλασέ.
 
Η ΑΕΛ παρά την πίεση που άσκησε στο φινάλε το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το πέναλτι που κέρδισε ο Βενέτιδης και εκτέλεσε ο Μετίν στο 75΄.
 
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αυτή του Νίκου Κωστένογλου έμεινε στην προτελευταία έξι βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο.

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Σίμιτς (46′ Κούλιτς), Αμπουμπακάρι (70′ Ρέντζας), Μετίν, Ρομέου, Τσιμπάμπα, Κολοβέτσιος, Μπλάζεκ

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος ( 87′ Ρόκας), Ούμπιντες, Μπρέσκα (75′ Τόμας), Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μάρτιν (93′ Ροντρίγκεζ), Ζέλεσι, Μόνχε, Αλβάρεζ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε