Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα” Μπαζίνσκι – “Στημένο το Παναθηναϊκός-Βίσλα”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου Μάρτσιν Μπαζίνσκι μίλησε για τα… περίεργα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δήλωσε σίγουρος πως ο αγώνας Παναθηναϊκός-Βίσλα Κρακοβίας (4-1) το 2005, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν στημένος.

Ο πρώην διεθνής Πολωνός δεξιός μπακ, μιλώντας στην “WP.pl”, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Παίζοντας στον Ατρόμητο (σ.σ. 2009-2011), είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί, όλα είναι πιθανά και σήμερα δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι μας έστησαν στον επαναληπτικό”.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο ματς της Κρακοβίας, οι “πράσινοι” είχαν ηττηθεί με 3-1, αν και είχαν προηγηθεί με τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε μόλις στο 4ο λεπτό. Οι Πάβελ Μπρόζεκ, Κάλου Ούτσε και Τόμας Φρανκόβσκι είχαν ανατρέψει το σκορ και έδωσαν προβάδισμα στη Βίσλα.

Στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού Σταδίου, μετά το 0-0 του 1ου ημίχρονου, οι Νασίφ Μόρις και Ολισαντέμπε έβαλαν στο κόλπο της πρόκρισης το “τριφύλλι” μέσα σε 3 λεπτά (62′, 65′). Ο Ράντος Σομπολέβσκι μείωσε στο 78′ και έδινε ξανά το “εισιτήριο” των ομίλων στους Πολωνούς και στο 86ο λεπτό, μετά από ένα κόρνερ και αναμπουμπούλα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μάρεκ Πένσκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ελληνικής ομάδας.

Ο Άγγλος διαιτητής Μάικ Ράιλι, όμως, ακύρωσε κακώς (όπως θεωρούν οι Πολωνοί) το γκολ και στην επόμενη φάση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το 3-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση. Με τον Σομπολέβσκι να αποβάλλεται, οι Πολωνοί είχαν σαφές μειονέκτημα και το τέρμα του Ηλία Κώτσιου έστειλε τους “πράσινους” στη φάση των ομίλων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε