Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βόμβα” Μπόλονι:Σκέφτομαι να φύγω – “Ήθελα να πάω στην τουαλέτα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν πολύ εκνευρισμένος από την αποβολή του και παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 επί της Κέρκυρας, δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Παρέλαση με…τεσσάρα στην Κέρκυρα – Γκολ και θέαμα από ΠΑΟΚ

Απίστευτα πράγματα είπε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνένετυξη Τύπου. Αφού πρώτα ανέλυσε το τι έγινε στην αποβολή του, λέγοντας ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα πριν το ημίχρονο αλλά ο τέταρτος τον απέβαλε, στη συνέχεια έριξε τη “βόμβα”.

Δήλωσε ότι σκέφτεται να κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του, δηλαδή να πληρώσει 300.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και να φύγει, διότι είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα.

“Είμαι λυπημένος… Μετά τους τελευταίους επτά μήνες έχει μπει κατι στο μυαλό μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν έχω την ευκαιρία, να κάνω άμεσα χρήση ενός όρου στο συμβόλαιό μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο, αλλά μου αρέσει η Ελλάδα, μου άρεσε η Κέρκυρα, θα ήθελα να επιστρέψω εδώ σαν τουρίστας. Μου αρέσουν οι Έλληνες  που έχουν υποφέρει πολύ, αλλά  οι διοργανωτές δεν κάνουν τίποτα. Αν έχω την ευκαιρία θα χρησιμοποιήσω, άμεσα, τον όρο στο συμβόλαιό μου.”

Για την αποβολή του: “Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Έχω και εγώ όπως όλοι αρνητικά σημεία. Και πιστεύω ότι όταν κάνεις ένα λάθος εκείνη τη στιγμή η τιμωρία είναι δικαιολογημένη. Να τιμωρηθείς, όμως γιατί δεν σε τιμώρησαν τέσσερις, πέντες ή επτά εβδομάδες πριν, δεν είναι σωστό. Είχα το μήνυμα και από τους τέσσερις διαιτητές ότι στο πρώτο λάθος θα πρέπει να αποβληθώ. Πιστεύω ότι είναι καθαρή προκατάληψη από μέρους τους. Ζητώ συγγνώμη απ΄τις κυρίες για αυτό που θα πω. Συνήθως πίνω νερό πριν το ματς. Σήμερα μετά από 45 λεπτά έπρεπε να πάω τουαλέτα. Όταν είδα το 0-2, χαιρέτησα το Λάζαρ και ήθελα να πάω στα αποδυτήρια. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να πάει ένας προπονητής όποτε θελήσει στα αποδυτήρια. Στο 20′, στο 25′ όποτε το αποφασίσει. Και το να έχεις μπροστά σου τέσσερις επίσημους, δεν ξέρω τι ήταν και πίσω στρατό από αστυνομικούς που δεν με άφηναν να μπω μέσα δεν είναι ότι καλύτερο.
 
Δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν ήθελα να κάνω την ανάγκη πάνω μου και έσπρωξα κάποιον και μπήκα μέσα. Ο τέταρτος διαιτητής, άκουσε τι έδειξε η κάμερα και μου απαγόρευσε να επιστρέψω στον αγώνα. Αυτό συνέβη αλλά δεν μου αρέσει να μου στέλνουν τέτοια μηνύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να πάω στα αποδυτήρια όποτε θελήσω. Ρώτησα τον διαιτητή στο ημίχρονο γιατί έπρεπε να αποβληθώ και μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση. Όταν έγινε το περιστατικό ο τεταρτος ήταν έξω.
Βάζω ένα ακόμη ερώτημα. Γιατί δύο μέτρα πίσω από μένα να αποδεχθώ ένα τύπο που μιλούσε άσχημα για μένα στα ρουμάνικα; Και επί 45 λεπτά να μου λέει να το βουλώσω να καθίσω στον πάγκο μου. Γιατί να το αποδεχτώ;
Να πάμε πίσω και να μιλήσω για τον Άρη; Γιατί θα πρέπει να αποδεχτώ επί 60 λεπτά να με φτύνει ο κόσμος; Η διοργανώτρια αρχή αποδέχεται, εκεί και μόνο εκεί, σε εκείνο το γήπεδο, να μην υπάρχει προστατευτικό. Σε όλα τα άλα τα γήπεδα ήταν εντάξει, υπήρχαν προστατευτικά. Μόνο σε εκείνο το γήπεδο έπρεπε να αποδεχθώ καφέ, εσπρέσο κλπ. να πέφτουν πάνω μου. Και έχασα την ψυχραιμία μου. Και μετά με τη συνοδεία πέντε αστυνομικών να βγω έξω, αλλα κανείς αστυνομικός δεν σταμάτησε εκείνους. Δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί η Αστυνομία, αλλά ας τους κρίνει ο Υπουργός τους. Να τελειώσω… Είμαι πολύ στεναχωρημένος.
Έχω ερώτηση, ρητορική, για μένα.. Γιατί κατά τη διάρκεια του Europa League δεν είχα κανένα πρόβλημα; Ήμουν μέσα στον κόσμο στο Λονδίνο, ο αντίπαλος προπονητής δίπλα μου και οπουδήποτε κι αν παίξαμε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Σας δίνω την απάντση… Ίσως δεν είμαι αρκετά έξυπνος. Γιατί η εξυπνάδα είναι η ικανότητα να προσαρμόζεσαι και εγώ φαίνεται δεν έχω προσαρμοστεί καλά εδώ.”
Για το αν είδε στον αγώνα όλα όσα ζητά από τους παίκτες του: “Ξέρετε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώνω κάποια πράγματα. Μιλάτε για τακτική και στο ημίχρονο ζήτησα από το Γκαρσία να καλύπτει λίγο τη ζώνη μπροστα΄από τους δύο αμυντικούς για να έχουμε υπεραριθμία. Αυτό χρειαζόταν διόρθωση από το πρώτο ημίχρονο. Και το δεύτερο πράγμα ήταν η προσοχή στον Ιωάννου, ο τρόπος που ζητά τη μπάλα είναι ιδιαίτερος και έξυπνος. Μίλησα με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς τους ζήτησα να έχουν καλύτερη κίνηση και να καλύπτουν αυτές τις κινήσεις. Σε ό,τι αφορά στην τακτική ήταν καλό ματς. Αλλά κάποια πράγματα, τα αλλάξαμε στο ημίχρονο. Κατά τα άλλα, η υπεροχή μας από το α΄ μέρος ήταν πολύ σημαντική. Και το δεύτερο γκολ που ήρθε την κατάλληλη στιγμή ήταν πολύ ωραία κίνηση και συνδυασμός με τον Λάζαρ”.
 
Για την αξία της νίκης, με δεδομένες τις νίκες των αντιπάλων του ΠΑΟΚ και τις κριτικές στο Αγρίνιο: “Ασχημα ήταν τα πρώτα 20 λεπτά στο Αγρίνιο. Τώρα φθάνουμε στο τέλος της σεζόν, η πίεση είναι για όλους μεγαλύτερη. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό το 0-4 και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα Γιάννινα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε