Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βόμβα” Ομπράντοβιτς – “Το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την αποχώρηση του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια προανήγγειλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε Διαμαντίδη, Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους.

Η καρδιά του πρωταθλητή – Ισοφάρισε και πάει ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω πως ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και πιθανώς να ήταν το τελευταίο στο ΣΕΦ. Τίποτα δεν εξαρτάται από μένα. Δεν τίθεται θέμα αν θέλω να συνεχίσω. Ποτέ δεν ήταν αυτό το θέμα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ. Πιστεύω πως ανεξάρτητα από αποτελέσματα η σεζόν μας ήταν εξαιρετική, αν αναλογιστούμε πώς ξεκίνησε η χρονιά. Είναι φυσιολογική κατάσταση να είναι μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή μετά από 13 χρόνια; Ο Φέργκιουσον είναι 25 χρόνια στη Γιουνάιτεντ κι εγώ θα ήθελα να είμαι 36 χρόνια. Δεν είναι δική μου όμως η απόφαση. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και δεν είναι μια σχέση προπονητή-ομάδας», τόνισε. 

Μιλώντας για το παιχνίδι, είπε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί σε τέτοια ματς είτε κερδίζεις, είτε πας σπίτι σου. Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκινήσαμε νευρικά, με πολλά λάθη και ο αντίπαλος μάς τιμώρησε. Χάσαμε εύκολα καλάθια, που δεν ήταν δυνατό να τα χάσει κανείς. Το τελικό σκορ, 84-74, είναι πλασματικό, γιατί όλα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο. Ο Ολυμπιακός αν κέρδιζε θα είχε τη δυνατότητα να πάρει τον τίτλο. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως ο Ολυμπιακός παίζει με μεγαλύτερη ενέργεια και είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Έχουν αποκτήσει εμπειρίες από τα παιχνίδια και με τη βοήθεια του προπονητή παρουσιάζουν αυτό το πρόσωπο. Ήταν απαραίτητο, λοιπόν, να παίξουμε κι εμείς με τέτοια ενέργεια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που ήταν έτοιμοι να παλέψουν. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε 19 χαμένα ριμπάουντ και σήμερα είχαμε 44 ριμπάουντ έναντι 28. Ειδικά όμως θέλω να πω συγχαρητήρια στους τρεις μεγαλύτερους παίκτες της ομάδας, τον Μπατίστ, τον Γιασικεβίτσιους και τον Διαμαντίδη, γιατί έδωσαν το παράδειγμα για τον τρόπο που αγωνίζονται. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί του, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα. Ειλικρινά πιστεύω πως είμαι καλύτερος προπονητής και άνθρωπος εξαιτίας αυτών».

Τέλος, για τον αγώνα του Σαββάτου είπε: «Είναι κάτι ξεχωριστό να διεκδικούν αυτές οι δύο ομάδες τον τίτλο σε έναν αγώνα. Όλοι θέλουν να δουν αυτό το ματς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε