Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Βόμβα” ΠΑΣ με Κίλι Γκονζάλες!

Πολύ κοντά στην σπουδαιότερη μεταγραφή της ιστορίας του βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Αργεντινό μέσο, Κίλι Γκονζάλες, που έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Βαλένθια και της Ίντερ.

Η διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 36χρονο άσο, θέλοντας να ολοκληρώσει μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ προσπαθούν να πείσουν τον Κίλι Γκονζάλες να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον παίκτη να δείχνει, αρχικά, θετικός.
 
Ο 56 φορές διεθνής μέσος με την εθνική Αργεντινής και μέλος της στο Μουντιάλ του 2002 , βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και αυτό αποδεικνύεται και από τους αριθμούς του αφού φέτος είχε 16 συμμετοχές και 2 γκολ με την Ροζάριο ενώ πέρυσι αγωνιζόμενος με την Σαν Λορέντσο είχε 32 συμμετοχές.
 
Θυμίζουμε πως ο Κίλι έγινε ευρέως γνωστός στην Βαλένθια και την Ιντερ όπου με την πρώτη κέρδισε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (2001-2002) ενώ με τους Μιλανέζους ένα ντάμπλ το 2005-2006, ένα κύπελλο Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ το 2005.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε