Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόμβα κάτω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου!

Μια βόμβα που έχει μείνει από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρίσκεται κάτω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Express κοντά στην επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου βρίσκεται μία βόμβα από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι υπεύθυνοι, ωστόσο, εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την ασφάλεια του γηπέδου που θα δώσουν το παρών η βασίλισσα και άλλοι επιφανείς ηγέτες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το Νησί, που επικαλείται τα αρχεία της κυβέρνησης, η βόμβα των Ναζί δεν έχει πυροδοτηθεί ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, κατά τις ανασκαφές που έγιναν πριν ξεκινήσει το κατασκευή του Σταδίου, δεν βρέθηκε από τους κατασκευαστές.

Μάλιστα, λέγεται ότι το γεγονός πως η βόμβα δεν ανακαλύφθηκε ποτέ ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που ο Τζακ Λέμλι, ο οποίος ήταν ο διευθύνων σύμβουλος υπεύθυνης εταιρίας για την παράδοση των ολυμπιακών έργων, παραιτήθηκε το 2006.

Πάντως, η αποκάλυψη αυτή δεν φαίνεται πως θα σταθεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση του Σταδίου του Στάτφορντ στο ανατολικό Λονδίνο, το οποίο θα είναι ετοιμοπαράδοτο το 2011 και θα στοιχήσει 537 εκατ. λίρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε