Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Βόμβα” με Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Τον σταρ της του ΝΒΑ και της Εθνικής Ρωσίας, Αντρέι Κιριλένκο απέκτησε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο όμιλο της Ευρωλίγκας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι την λήξη του λοκ άουτ.

Μετά από 10 χρόνια ο πρώην άσος των Γιούτα Τζαζ επιστρέφει στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε. Ο Αντρέι Κιριλένκο θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού καθώς η ομάδα από την Ρωσία έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κιριλένκο τόνισε: «Χαίρομαι που επιστρέφω στην ομάδα που πέρασα τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Είναι χαρά μου που θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ρώσους φιλάθλους, τους φίλους και τους συγγενείς μου. Η ΤΣΣΚΑ έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και σπουδαίους παίκτες. Είναι πολύ όμορφο να έχεις μεγάλους στόχους και πολύ ενδιαφέρον να παίζεις με τόσες ευθύνες. Πιστεύω πως μαζί μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε αποστολή».
 
Να σημειωθεί πως τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Κιριλένκο θα δοθούν στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο παίκτης για τα παιδιά.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε