Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Βόμβα” στον ΟΦΗ – Παραιτήθηκε ο Αναστόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση ο Νίκος Αναστόπουλος παραιτήθηκε από τον πάγκο του ΟΦΗ. Οι φήμες τον θέλουν να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Σπανό για να διαδεχθεί τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τον ΟΦΗ και ήδη οι φήμες κάνουν λόγο για συμφωνία του με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής των Κρητικών χωρίς να έχει προϊδεάσει κανέναν ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας ότι παραιτείται και στη συνέχεια οι Μαχλάς και Πουλινάκης ενημέρωσαν τους παίκτες.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης που έβαλε τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς ήττα. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο που ακολούθησε δεν μπορεί να επηρέασε την απόφαση του Αναστόπουλου αφού το κύπελλο δεν ήταν μέσα στους στόχους του ΟΦΗ.

Λίγη ώρα αργότερα η διοίκηση των Κρητικών με ανακοίνωση επισημοποίησε το διαζύγιο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για τα 2.5 χρόνια άκρως επιτυχημένης συνεργασίας και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχιση της προπονητικής του καριέρας. Για τον ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής.

Βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορία της και για το λόγο αυτό η ΠΑΕ, παρά την αντίθετη άποψη που είχε στο συγκεκριμένο θέμα, συναίνεσε στην επιθυμία του για παραίτηση από την τεχνική ηγεσία.

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές για τον φίλο Νίκο Αναστόπουλο…”

Ατρόμητος: Καμία συμφωνία με Αναστόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε