Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόρειοι και Νότιοι

Βόρειοι και Νότιοι

Άρης – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα δύο μεγάλα ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. 

Ο Παναθηναϊκός με τον αέρα που του δίνου οι 7 βαθμοί διαφοράς από τον Ολυμπιακό, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Νίνης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα και αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο Άρης προέρχεται από πέντε σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Φρέντι Αντού βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας.

Στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που αφενός θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση και αφετέρου θα του δώσει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μήτρογλου. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει 5 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Ο Ίβιτς ενσωματώθηκε στην αποστολή αλλά πριν τον αγώνα θα αποφασίσει ο Σάντος αν θα τον χρησιμοποιήσει.  

Η ΑΕΚ χωρίς τον Σκόκο υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Ατρόμητο και Ηρακλή. Οι Γιαννιώτες με τον αέρα που τους έδωσε η έλευση του Αναστόπουλου θα ψάξουν την έκπληξη.

Στην Θράκη ο καταδικασμένος Πανθρακικός θα τα δώσει όλα απέναντι στην Ξάνθη που αναζητεί την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Για να έρθει αυτή θα πρέπει να σκοράρει κάτι που δεν έχει κάνει φέτος μακριά από την έδρα της. 

Συνοπτικά οι αναμετρήσεις της Κυριακής για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

14.30 Πανθρακικός – Σκόντα Ξάνθη
14.30 Ατρόμητος – Καβάλα
16.45 Άρης – Παναθηναϊκός
19.00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
19.00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε