Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βοργιάς: Βρήκαν τρόπο να παραγράψουν αδικήματα

Βοργιάς: Βρήκαν τρόπο να παραγράψουν αδικήματα
Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκλεισε προκειμένου να παραγραφούν συγκεκριμένα αδικήματα, δηλαδή οι πλαστές ενημερότητες των ομάδων. Κούγιας: Σίγουρα στημένο το ΠΑΣ-Καστοριά!
Ο Σωτήρης Βοργιά, μιλώντας στoν ραδιοφωνικό σταθμό “FM 100” , επεσήμανε επίσης, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας ψεύδονται αναφορικά με τις απειλές για τη ζωή τους.
 
Αρχικά ο Σωτήρης Βοργιάς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είπε:
 
“Αφού δέχονται απειλητικά ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα γιατί δεν ζητούν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους; Δεν πιστεύω τα όσα λένε. Απλώς βρήκαν τρόπο για να παραγράψουν αδικήματα. Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες”.
 
Για την αντίδραση της πολιτείας, συμπλήρωσε: “Δυστυχώς ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής γνωρίζει τα πάντα και δεν κάνει απολύτως τίποτε. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ είπε ότι γνωρίζει ποιος παράγοντας έπαιξε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα και κέρδισε 10 εκ. στον αγώνα Ιωαννίνων-Καστοριάς το 2008″.
 
Ενώ τέλος σχολίασε για το θέμα με τα κέρδη από τα στημένα παιχνίδια και το ποιος τα καρπώθηκε: Tον ξέρω και θα αποκαλυφθεί από το έμβασμα που υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδος…Για να μην παριστάνουν κάποιοι τους εξυγιαντές. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Καπελέρης, γιατί όταν ήταν στο ΣΔΟΕ και βρήκε τα εκατομμύρια του Μποροβήλου, δεν δέσμευσε τις τραπεζικές του καταθέσεις;”.
 
Κούγιας: Σίγουρα στημένο το ΠΑΣ-Καστοριά!
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Παναχαϊκής στον FM100, το ματς Γιάννενα-Καστοριά 1-2 ήταν σίγουρα στημένο!
 
Αρχικά, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι “… το πρόσωπο που απειλεί τον κύριο Πιλάβιο, απειλεί και μένα. Μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και μου το επιβεβαίωσε. Το έχω ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα. Τις τελευταίες μέρες δέχομαι ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και περνούν μοτοσυκλέτες κάτω από το γραφείο μου, με στόχο τον εκφοβισμό μου”, τόνισε ο κ.Κούγιας και πρόσθεσε: “Το ίδιο κύκλωμα απειλεί και τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κ.Κουρίδη. Είναι απάνθρωπο να φοβάμαι για τη ζωή μου και αυτό να αφορά το ποδόσφαιρο που αγαπώ τόσο. Η αστυνομία έχει φροντίσει να με προστατεύει”.
 
Ο κ. Κούγιας μίλησε και για την πλαστή ενημερότητα της Παναχαϊκής: “Κατασκευάστηκε για να με πλήξουν ώστε να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου για τα στημένα ματς. Ο λογιστής της ομάδας παραδέχεται ότι δεν κατέβαλε τις εισφορές, ενώ εμείς είχαμε τακτοποιήσει τα πάντα και αυτό φαίνεται από τους τραπεζικούς λογαριασμούς”.
 
Αναφερόμενος στο ύποπτο ματς Ιωαννίνων-Καστοριάς, είπε: “Ηταν προφανές ότι στήθηκε. Οταν τελείωσε ο αγώνας, πήγα με ένα σίδερο και άνοιξα το κεφάλι του Σιντιμπέ! Ουδέποτε τόλμησε να με μηνύσει, ενώ ο Χατζάρας που παράκουσε τις εντολές μου να μην τον χρησιμοποιήσει, παραιτήθηκε. Κάποιοι παίκτες των Ιωαννίνων ήταν όλη μέρα στο κομπιούτερ και έπαιζαν στοίχημα!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε