Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βωβός: Οι ευθύνες του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Άρης Βωβός μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει πως η εταιρία του ζημιώθηκε από την 15μηνη καθυστέρηση του νόμου που χρεώνει στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Το πρότζεκτ του Βοτανικού, οι νομικές και οι οικονομικές ευθύνες που μπορούν να προκύψουν κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει χαρακτηριστεί ως το μεγάλο «αγκάθι» για να μπορέσουν επιχειρηματίες με μπροστάρη τον Ανδρέα Βγενόπουλο να συνεισφέρουν οικονομικά και να βγάλουν από το αδιέξοδο το «τριφύλλι».
Ο μεγαλομέτοχος,  Γιάννης Βαρδινογιάννης, αρνείται να αναλάβει αυτές τις ευθύνες, όντας ο υπεύθυνος για την εξέλιξη και τη κατάληξη της όλης ιστορίας και επί της ουσίας έχει καλέσει όποιον θέλει να τον πάει στα δικαστήρια!
Η υπόθεση είναι μπερδεμένη, καθώς εκτός από τις δύο αντίπαλες πλευρές εντός Παναθηναϊκού υπάρχει ο Δήμος, ο Βωβός και η εταιρία «ΑΚΤΩΡ». Οι αντισυμβαλλόμενες πλευρές στο πρότζεκτ, για τις οποίες κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θα στραφούν μελλοντικά κατά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε