Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Βουλιάζουν” Άρης και ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες αλλά οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης πάνε από το κακό στο χειρότερο και εξελίσσονται ως τις μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν.

Η ήττα που γνώρισε ο “δικέφαλος του βορρά” στην Τρίπολη επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Μπόλονι βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Η τελευταία φορά που οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν για την 4η αγωνιστική επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΚ. Από τότε μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ σίγουρα το εντελώς διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα στην Ευρώπη αποτελεί λόγο για προβληματισμό.
 
Σε όμιλο με Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση, την ώρα που στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι 7ος με 11 βαθμούς σε 9 ματς.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Άρη. Ξεκίνησε την σεζόν με νέο προπονητή, ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι και δεν είχε το επιπλέον βάρος της Ευρώπης. Παρόλαυτα, μπήκε ο Νοέμβρης και ακόμα οι “κιτρινόμαυροι” να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο. Με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μέχρι τώρα απολογισμό βρίσκονται στην προτελευταία θέση και όλοι περιμένουν την αλλαγή προπονητή να αλλάξει την κατάσταση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε