Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βράνιες ο αντί-Ντιόπ στην ΑΕΚ!

Ο Κροάτης αμυντικός μέσος αποκάλυψε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ένωση, τονίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει τελειώσει θετικά το θέμα.

Η ΑΕΚ αναζητά έναν αμυντικό μέσο που θα καλυψει το κενό των Ντιόπ και Μίστελ. Το όνομα του Βράνιες δεν είναι καινούριο αφού είχε απασχολήσει την Ένωση και στην αρχή του καλοκαιριού.

Πλέον όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, υπήρξε αναθέρμανση του ενδιαφέροντος και η συμφωνία είναι πιθανό να ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο 31χρονος μέσος που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από την Βέρντερ στην Γκεντσεμπιρλιγκί, έχει 10ετή εμπειρία στην Μπουντεσλίγκα και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την Ένωση.

“Η Όσιγιεκ είναι μία επιλογή, αλλά δεν είναι ώρα να επιστρέψω. Νομίζω ότι έχω ακόμα δύο καλά χρόνια στο εξωτερικό, πριν επιστρέψω στην Κροατία και την ομάδα που με ανέδειξε.

Νομίζω ότι είμαι πιο κοντά στην ΑΕΚ και αυτές τις μέρες το θέμα θα έχει τελειώσει. Αν δεν γίνει η μεταγραφή, υπάρχουν άλλες επιλογές, καθώς έχω προτάσεις από την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία, ακόμα και την Κίνα” τόνισε σε Κροατική ιστοσελίδα ο Γιούριτσα Βράνιες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε