Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βραβεία Nova Superleague 2012: Έρχεται η λαμπερή βραδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου

Βραβεία Nova Superleague 2012: Έρχεται η λαμπερή βραδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου

Για τρίτη συνεχή χρονιά διεξάγεται ο θεσμός των βραβείων Nova Super League 2012, την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ και θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1.

Η λαμπερή βραδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου πλησιάζει. Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Forthnet διοργανώνει τον κύριο θεσμό επιβράβευσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα Βραβεία Nova Superleague 2012, με στόχο να βραβεύσει τους κορυφαίους σε κάθε κατηγορία, να αναδείξει το υγιές πρόσωπο του ποδοσφαίρου και να στρέψει τους προβολείς στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του.

Τα φετινά Βραβεία Nova Superleague 2012 θα διεξαχθούν την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 στο θέατρο Badminton και θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1. Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραλής και η show woman Μπέτυ Μαγγίρα, ενώ σε ρόλο «έκπληξη» οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος θα δώσουν άλλη διάσταση στις βραβεύσεις.

Ο θεσμός Βραβεία Nova Superleague, διοργανώνεται προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μοναδικός σκοπός είναι η απονομή τιμητικών βραβείων στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Superleague που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Όμιλος Forthnet, ως στρατηγικός επενδυτής και κυρίαρχος φορέας αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου βραβεύει τον «πρώτο scorer», την καλύτερη ομάδα αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές, «καλύτερη δήλωση της χρονιάς», την ενέργεια «fair play», την «καλύτερη απόκρουση», την «καλύτερη assist», τον «πολυτιμότερο παίκτη», «τον καλύτερο προπονητή», το «καλύτερο γκολ», ενώ φέτος προστέθηκε και η κατηγορία του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη («Rookie»).

Οι 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την καλύτερη ομάδα, προκύπτουν από τις συμμετοχές τους στην καλύτερη ενδεκάδα καθεμίας από τις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που αναδεικνύεται μετά από κάθε αγωνιστική, μέσα από την εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών».

Βραβεία δίνονται επίσης στις κατηγορίες «πολυτιμότερος παίκτης», «καλύτερος προπονητής» και «καλύτερο γκολ» και οι διακριθέντες προκύπτουν βάσει ανοιχτής ψηφοφορίας που ξεκινάει με τη λήξη του πρωταθλήματος και ολοκληρώνεται δύο ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής των Βραβείων. H ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω sms και σχετική ενημέρωση για την όλη διαδικασία μπορεί να βρει κάθε ενδιαφερόμενος μέσα από τα κανάλια Novasports, τις ιστοσελίδες www.novasports.gr και www.facebook.com/novasports.gr.

Για τις κατηγορίες «καλύτερη ασίστ», «καλύτερη απόκρουση», «κορυφαία δήλωση της χρονιάς», «rookie», καθώς και για το «fair play της χρονιάς», συστήνεται ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους: Γιώργο Δώνη, Σάκη Τσιώλη και Νίκο Κωστένογλου και η οποία αποφασίζει έχοντας δει τις υποψηφιότητες που έχουν προκύψει από την εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών».

Τέλος, θα υπάρχει το Ειδικό Βραβείο της χρονιάς, το οποίο τιμητικά φέτος θα απονεμηθεί στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων, Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, που θα μας εκπροσωπήσει στην τελική φάση του Euro 2012.

Ζήσε το Πάθος για το Ποδόσφαιρο στη Nova. Τα Βραβεία Nova Superleague 2012 στις 3 Μαΐου στις 21:00 ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε