Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που σκότωσε τη γυναίκα του: “Τα λάθη συμβαίνουν! Ότι έγινε, έγινε”

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που σκότωσε τη γυναίκα του: “Τα λάθη συμβαίνουν! Ότι έγινε, έγινε”

Ο Μπρούνο Φεντάντες Ντε Σόουζα, ο οποίος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του πριν από επτά χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Φεβρουάριο κι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, φορώντας τη φανέλα της Μπόα Εσπόρτε.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στη δράση προκάλεσε σάλο, με τον ίδιο να εξηγεί στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από τότε που αφέθηκε ελεύθερος: “Ότι έγινε, έγινε. Έκανα ένα λάθος, ένα σοβαρό λάθος, αλλά δυστυχώς τα λάθη συμβαίνουν στην ζωή- δεν είμαι κακός άνθρωπος”.

“Οι άνθρωποι προσπαθούν να θάψουν το όνειρο μου επειδή έκανα αυτό το λάθος, όμως εγώ ζήτησα συγχώρεση από τον Θεό και έτσι θέλω να προχωρήσω με την καριέρα μου”, πρόσθεσε, μιλώντας στην Guardian.

Ο Μπρόυνο Φερνάντες είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 22 χρόνων το 2013 για την συμμετοχή του στον θάνατο της Ελίζα Σαμούντιο. Το μοντέλο είχε μία κόντρα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, για την πατρότητα ενός παιδιού που είχαν κάνει μαζί, ενώ αυτός ήταν ακόμα παντρεμένος.

Το άτυχο μοντέλο ζητούσε χρήματα για την υποστήριξη της ανατροφής του παιδιού, με τον Μπρούνο Φερνάντες να στέλνει κάποιους ανθρώπους να την βασανίσουν, να την σκοτώσουν και να ταΐσουν το σώμα της στα σκυλιά. Κι αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να αποφυλακιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο….

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε