Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βρέθηκαν 92 “ύποπτοι” λογαριασμοί στην Κύπρο!

Βρέθηκαν 92 “ύποπτοι” λογαριασμοί στην Κύπρο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2011 | 16:01
Πρώτη δημοσίευση: 17.09.2011 | 16:01

Μετά από πολύμηνες έρευνες η κυπριακή Αστυνομία ανακοίνωσε πως εντόπισε στοιχεία σε τραπεζικούς λογαριασμούς που σχετίζονται με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα.

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι τα παράνομα κέρδη από τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια πήγαιναν σε τράπεζες στην Κύπρο.
 
Μετά από πολύμηνες έρευνες η κυπριακή αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει στοιχεία σχετικά με λογαριασμούς σε κυπριακές τράπεζες που σχετίζονται με την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα.
 
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Μιχ. Κατσουνωτός όχι μόνο το επιβεβαίωσε, αλλά έδωσε και λεπτομέρειες λέγοντας ότι “... τα στοιχεία αυτά αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνες που διεξήχθησαν μετά από διατάγματα που εξασφάλισε η Αστυνομία για τραπεζικούς λογαριασμούς 92 ατόμων”.
 
Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχουν ήδη ενημερωθεί οι ελληνικές Αρχές, αφού κλιμάκιο ανακριτών μετέβη στην Αθήνα και ενημέρωσε τους αρμόδιους. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνουν για το ίδιο ζήτημα ανακρίσεις και στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτό, η κυπριακή Αστυνομία, βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία και τη Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης και χειρίζεται το σοβαρό αυτό θέμα με πολύ διακριτικό τρόπο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο