Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βρήκε τον… διακόπτη ο Άρης – Δεν… πνίγηκε στα “Πηγάδια”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τι κι αν έβρεχε καταρρακτωδώς και τα φώτα στο γήπεδο της Ξάνθης έσβησαν δυο φορές εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών… Ο Άρης έδειξε πως είναι “παντός καιρού”, επικράτησε των Ακριτών με 2-0 και έπιασε τον Ατρόμητο στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Μετά από ένα ματς που διήρκησε 2 ώρες και 45 λεπτά αφού υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τη ρευματοδότηση του γηπέδου, ο Άρης πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη και συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών.
 
Παρά την έντονη βροχή, οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν κινητικές και με διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 11′ με την εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου και την προβολή που ακολούθησε από τον Φατί.
 
Πολύ γρήγορα οι Ακρίτες ισορρόπησαν την αναμέτρηση και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 25′ με το σουτ του Μαρκόφσκι, που πέρασε δίπλα απ’ το δοκάρι του Βελλίδη. Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς είχαν και αυτοί καλές στιγμές, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Βιβιανί.
 
Η κακοκαιρία συνεχίστηκε, οι κεραυνοί εξακολούθησαν να πέφτουν και στο 29′ είχαμε την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού, λόγω πτώσης τάσης του ρεύματος. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα με τους οπαδούς του Άρη που είχαν ανάψει καπνογόνα, φωτίζοντας την εξέδρα που βρισκόντουσαν. Ο αγώνας ξεκίνησε πάλι μετά από ένα δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και πιέζουν για να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως να το καταφέρνουν.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 

Η βροχή συνέχισε να πέφτει δυνατά και στην επανάληψη, κάτι που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αφού η κυκλοφορία της μπάλας γινόταν δύσκολα. Τελικά, ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59′, με τον Ούμπιντες και να “σφραγίσει” την μεγάλη του νίκη στο 67′ με τον Καστίγιο (σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι – 6ο του στο πρωτάθλημα).
 
Οι γηπεδούχοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βάλλας στο 71′), πίεσαν προκειμένου να μειώσουν στο σκορ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, τα φώτα έπεσαν για μία ακόμη φορά.

Υπήρξε μεγάλη διακοπή και 15 λεπτά μετά τις δέκα οι παίκτες και οι διαιτητές επέστρεψαν στο γήπεδο που… πλέον έμοιαζε με λίμνη. Ένα λεπτό αγωνίστηκαν και ο ρέφερι σφύριξε… επιτέλους τη λήξη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε