Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βρίσκει σε “τοίχο” ο Ντέμης – Αδιέξοδο στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ στην ΑΕΚ έβγαλε στην επιφάνεια τα τεράστια προβλήματα της ΠΑΕ που δεν φαίνεται να μπορεί να λύσει ο Ντέμης Νικολαϊδης. Οι προσπάθειες του πρώην προέδρου της Ένωσης για να βρει άμεσα ρευστό έπεσαν στο… κενό και στη συνάντηση που θα έχει με τον Ανδρέα Δημητρέλο αναμένεται να τον ενημερώσει για την αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης προσπάθησε να βρει επενδυτές, αλλά φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε. Η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν τον βοηθάει αφού πλέον δεν υπάρχουν άνθρωποι να έχουν διάθεση να ρισκάρουν τα χρήματα τους σε μία ομάδα με τόσα χρέη.

Η ΑΕΚ χρείαζεται άμεσα ρευστό και κάθε μέρα που περνάει και δεν βρίσκει χρήματα, πλησιάζει προς την οικονομική “καταστροφή”. Η εφορία περιμένει στη… γωνία και αν η Ένωση δεν εξοφλήσει τη δόση για το άρθρο 44 τότε κινδυνεύει να αυξηθεί το υπολοιπόμενο ποσό του χρέους και ουσιαστικά να χρεοκοπήσει.

Ο Νικολαϊδης θα συναντηθεί με τον Ανδρέα Δημητρέλο και θα τον ενημερώσει για τις κινήσεις του. Το θέμα είναι ότι πλέον φαίνεται πως αν οι νυν μεγαλομέτοχοι Νοτιάς και Παππάς δεν βάλουν άμεσα χρήματα τότε λύση δεν θα βρεθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε