Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βροχή, Κουκουλα(κης) και τρίποντο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός πέρασε από την βροχερή Τρίπολη χάρη στο πέναλτι που είδε ο Κουκουλάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Φουστέρ. Δείτε το βίντεο.
Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Κουκουλάκης σε μαρκάρισμα του Ορόθκο στον Φουστέρ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ωστόσο η απόφαση του διεθνή ρέφερι δεν άλλαξε και ήταν αυτή που έμελλε να κρίνει τον αγώνα.
 

 
Ωστόσο μέχρι την φάση του 30ο λεπτού, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα. Είχαν δοκάρι στο 5΄με τον Τοροσίδη και σημαντικές ευκαιρίες με τον Πάντελιτς στο 8΄, τον Φουστέρ στο 26΄και τον Ριέρα στο 27΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Ολυμπιακό να απειλεί στο 68΄με τον Φουστέρ και τον Μανιάτη που παρά λίγο να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο 87΄.
 
Ο Αστέρας αν και ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πάρντο και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο (20′ λ.τ. Αργυρόπουλος), Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ρούμπιλ (72′ Αρσενίεβιτς), Ροτζέριο (66′ Φορτούνης), Φρανκού.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα (91′ Χολέμπας), Μιραλάς (81′ Ζαϊρί), Φουστέρ (85′ Μανιάτης), Πάντελιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε