Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βύντρα: Σε ένα ντέρμπι δεν υπάρχει κούραση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Λουκάς Βύντρα μίλησε για το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε πως σε τέτοια ματς η κούραση ξεχνιέται, ενώ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποφύγει τα λάθη για να νικήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκά Βύντρα στο Novasports:

Για το γεγονός ότι οι πράσινοι δίνουν το ντέρμπι λίγες ημέρες μετά την προσπάθεια κόντρα στην Τότεναμ:
 Δεν θα μιλήσω για κούραση, γιατί νομίζω ότι σε ένα ντέρμπι τα ξεχνάς όλα. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού και νομίζω ότι όλοι μας θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που έχει το ντέρμπι. Είναι ένα ντέρμπι και εκεί τα ξεχνάς όλα, προσπαθώντας να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Και θα προσπαθήσουμε να είμαστε.
 
Για τον Ολυμπιακό: Είναι μια καλή ομάδα.
 
Για το αν ξεχωρίζει κάποιος ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων”: Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη.
 
Για το που μπορεί να κριθεί αυτό το ντέρμπι: Όπως σε κάθε παιχνίδι, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Όσο πιο λίγα τα λάθη, τόσο καλύτερα για εμάς. Θα δούμε την Κυριακή.
 
Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Νομίζω ότι την Κυριακή θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει και τον περιμένουμε.
 
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όλα τα άλλα είναι στο γήπεδο. Τώρα στα λόγια…
 
Για την μέτρια παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα: Θέλω να κοιτάω μπροστά. Βλέπουμε ότι σιγά σιγά βελτιωνόμαστε και πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα πιο πολύ, γιατί μπορούμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
 
Για την βελτίωση του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια: Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε. Αλλά θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά.
 
Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και τις αλλαγές που έχει κάνει στην ομάδα: Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θέλω. Νομίζω πως ότι γίνεται, φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
 
Για τις αυξημένες αρμοδιότητες ως αρχηγός του Παναθηναϊκού:Δεν αισθάνομαι κανένα βάρος, ούτε ότι είμαι κάτι παραπάνω από τους άλλους. Όλοι είμαστε το ίδιο. Όταν παίζει καλά η ομάδα, παίζουν όλοι οι παίκτες καλά.
 
Για την προσωπική του παρουσία και αν είναι στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική στιγμή της καριέρας του: Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου… Αυτό θα το πουν άλλοι. Δεν ξέρω.
 
Για το αν προτιμά κάποια θέση, καθώς την εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και ως αμυντικό χαφ:Προσπαθώ για το καλύτερο. Θα γίνουν και τα λάθη, όμως προσπαθώ για το καλύτερο και να κάνω ότι μπορώ. Αν δεν βγαίνει και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Κάνω ότι μπορώ.
 
Για το χειροκρότημα και την αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του: Είναι ωραίο συναίσθημα όταν σε επευφημεί ο κόσμος. Νιώθεις ωραία και μέσα στο γήπεδο. Αλλά υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές, μέσα στο παιχνίδι.
 
Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους του Παναθηναϊκού: Ευχαριστούμε που μας στηρίζουν και όλη η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Αλαφούζος: Θα βελτιωθούμε κι άλλο με τον Ρότσα

Ρότσα: Δεν κοιτάμε τη διαφορά, θέλουμε τη νίκη

Θύρα 7 προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: Τελειώστε τους!

Κάρολ: Ανυπομονούμε για το ντέρμπι της Κυριακής

“Καρφιά” Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του ντέρμπι – “Με διαβλητές διαδικασίες ο ορισμός Μάνταλου-Σπάθα”

Αν ο Ρότσα είχε έρθει πιο νωρίς…

“Έπεσε” μαχόμενος – Ήττα και ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Προκρίθηκε η Λίβερπουλ – Υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού η Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε