Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

(Χ)αμένοι και οι δυο…

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση στο Παγκρήγτιο, ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα το οποίο δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες, καθώς παραμένουν στις θέσεις που οδηγούν στην Football League.
Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Βίσιο έβγαλε την σέντρα και ο Ρομάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνζ.
 
Τον βαθμό της ισοπαλίας στους Περιστεριώτες, έδωσε η “χρυσή” αλλαγή του Γιώργου Δώνη, Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος εκτέλεσε με όμορφο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Δασκαλάκη στο 68′.
 
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να γύγουν με το “διπλό” από το Παγκρ΄γητιο, αλλά το δυνατό σουτ του Σαγκανόφσκι, από πλάγια θέση, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
 
Ο Εργοτέλης έφτασε έτσι τους 32 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης, με 29.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ, Μπέτο (74′ Ορφανός), Ολίσε (89′ Καρέλης), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ (74′ Βερπακόφσκις).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (46′ Αναστασάκος), Μπρίτο (78′ Καραλής), Σαγκανόφσκι (85′ Φαβάλι).

Διαιτητής: Σταθόπουλος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε