Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χακόμπο: Ιδανική επιλογή ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας χαρακτήρισε ιδανική την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον “δικέφαλο του Βορρά”

“Στροφή” προς Χακόμπο στον ΠΑΟΚ

Ο Χακόμπο μίλησε στο “arcadia-sports.gr” για τις προτάσεις που είχε από το εξωτερικό, όμως ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος μου είπε ότι θέλει πολύ να συνεργαστούμε. Όταν έφυγα από τον Αστέρα έφτασα κοντά σε συμφωνία με ομάδες στην Αγγλία, αλλά ο ΠΑΟΚ μου φαίνεται ιδανική προοπτική για την καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο Χακόμπο και συνέχισε:

«Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι το πως θα το πάρουν οι οπαδοί του Αστέρα. Δεν θέλω να χαλάσει αυτή η σχέση που έχτισα πέρυσι μαζί τους. Είναι όμως μια καλή προοπτική για μένα η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο 29χρονος τερματοφύλακας μίλησε για τις κινήσεις που έκανε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στον Αστέρα. Στη συνέχεια όμως δέχθηκα προτάσεις από την Αγγλία. Στην αρχή συζήτησα με την Έβερτον, συμφωνήσαμε αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να πάω δανεικός για ένα χρόνο στην Τσάρλτον. Δεν το δέχθηκα. Πριν από λίγες μέρες μου έκανε πρόταση η Μίντλεσμπρο η οποία επίσης ήθελε να με στείλει σε άλλη ομάδα για έναν χρόνο. Αρνήθηκα και πάλι. Και έπειτα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ…».

Όσο για το τι θα παίξει ρόλο στην απόφασή του, τόνισε
: «Πρέπει πρώτα να δω την πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον της ομάδας. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε