Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Χ”αλάστρα από Τσίγκα – Δεν… έφτανε ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Κέρκυρα κατάφερε και πήρε πολύτιμο βαθμό στο φινάλε από την ΑΕΚ με το γκολ του Θανάση Τσίγκα (2-2) και διατήρησε τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Έχασε την ευκαιρία να περάσει τρίτη στην βαθμολογία η Ένωση μετά απ’ τις γκέλες των Ατρόμητου και ΠΑΟΚ

Κωστένογλου: Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία

Μαχητική και με πάθος η Κέρκυρα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε για το γκολ. Το πρώτο ημίχρονο πάντως σημαδεύτηκε από ένα “κολασμένο” πεντάλεπτο, αφού στο 11΄ο διαιτητής Δελφάκης έδειξε πέναλτι υπέρ των Φαιάκων σε χέρι του Κοντοέ και αμέσως μετά πήρε την απόφαση του πίσω, δείχνοντας κόρνερ.

Η πράξη του αυτή ξεχάστηκε άμεσα, αφού από το κόρνερ προήλθε το γκολ του Οσμάν, με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Η Ένωση όμως “έκοψε” πολύ γρήγορα το γέλιο από τα χείλη των γηπεδούχων, αφού στο 16΄ο Κλωναρίδης (ο καλύτερος παίκτης της στην αναμέτρηση) έφερε το ματς στα ίσα, ενώ από δική του προσπάθεια, ο Λυμπερόπουλος έκανε στο 38′ το 1-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα και στο δεύτερο μέρος, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ευτύχησαν να φέρουν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την “χρυσή” αλλαγή του Τίμου Κακαβά, τον Θανάση Τσίγκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε