Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Χ”αμένη η Ξάνθη! “Αγγίζει” την παραμονή ο Αστέρας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τραγικό παιχνίδι στην Τρίπολη. Αστέρας και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που φέρνει τους Αρκάδες μια.. ανάσα από την παραμονή τους στην Superleague. Την ίδια ώρα,οι Ακρίτες βλέπουν το “τρένο” των πλέι οφ να χάνεται.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο “Θ. Κολοκοτρώνηςς” ήταν… σαν να μην έγινε ποτέ. Το θέαμα ήταν τραγικό, παρά την ελαφρά υπεροχή του Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν είδαμε φάση ούτε με το… κιάλι. Η πιο καλή στιγμή του 45λέπτου ήταν μια υποψία φάσης στο 41′, όταν η καθοριστική επέμβαση του Τριανταφυλλόπουλου προ του Σολτάνι δεν επέτρεψε στην Ξάνθη να φανεί απειλητική.

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την Ξάνθη πιο επιθετική και στο 67΄ οι Ακρίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν αλλά ο Αθανασιάδης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε το σουτ του Βασιλάκη. Στην συνέχεια και πάλι ο ρυθμός έπεσε και η μοναδική αξιόλογη φάση που έγινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν ένα σουτ του Μάσα στο 85΄ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς (76΄ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μάσα, Φαρίνια (67΄ Γκοντό), Ιωαννίδης (62΄ Χαμντανί), Μανιάς.

Ξάνθη (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λάζιτς (54΄ Πιτσέλι), Λισγάρας, Βασιλακάκης, Καμαρά (53΄ Ντε Λούκας), Λουσέρο, Σολτανί, Γιουνές

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε