Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Χ”αμένοι και οι δύο – Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και το τελικό 1-1 φαντάζει πέρα ως πέρα δίκαιο. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Σαγκανόφσκι και ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Λεάλ. Οι Κρητικοί είχαν δοκάρι στο 84′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που ευτύχισαν να προηγηθούν στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς. Στο 7′ ο Σαγκανόφσκι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Εργοτέλη και από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κυριάρχησε στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα του και τελικά πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε αφού ο Εργοτέλης ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 69′ όταν ο Μελισσάς έκανε παιδικό λάθος, προσπάθησε να γυρίσει από μακριά τη μπάλα στον Μιχαηλίδη αλλά ο Λεάλ μπήκε “σφήνα” και δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το τρίτο φετινό του τέρμα.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να είναι καλύτεροι και θα μπορούσαν να φύγουν και με το “διπλό” αν το σουτ του Μπούντιμιρ στο 84′ δεν σταμάταγε στο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 11 βαθμούς, με την τέταρτη εντός έδρας ισοπαλία του, ενώ ο Εργοτέλης πήρε το πρώτο του “Χ” στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος:  Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (87′ Καραγκούνης), Μπαζίνσκι, Τάτος (62′ Φαβάλι), Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (70′ Περόνε), Μπρίτο, Ολιβέιρα.

 
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (91′ Ορφανός), Ρομάνο (85′ Σαρρής), Λεάλ, Μπέτο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε