Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Χ”αμένοι και οι δύο στην Κομοτηνή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς όπου η… μπίλια μπορούσε να κάτσει και στις δύο πλευρές, Πανθρακικός και Πλατανιάς έμειναν στο 1-1.

Το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν στο 10΄με τον Μπαϊκαρά και στο 35΄με τον Μίνγκα. Ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται την πάσα του Αναστασάκου για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 51΄.

Στη συνέχεια το ματς έγινε ακόμα πιο ωραίο. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Λουσέρο στο 63΄, ενώ στο 65΄ο Ουντόντζι έχασε τρομερή ευκαιρία για το 0-2. Στο 66΄ο Μίνγκας δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά στο τετ α τετ αλλά ένα λεπτό αργότερα μετά την κεφαλιά του Τζανή στο δοκάρι ο Παπαδόπουλος έγραψε το τελικό 1-1 με το 8ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 86΄ αλλά ο Παπαδόπουλος πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Κηπουρό.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59′ Κοντογουλίδης), Καστελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίνγκας, Λουσέρο (86′ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντόε (77′ Γκονζάλες), Αργυρόπουλος, Τζανής, Κουρτεσιώτης (84′ Κανακούδης), Τετέ (92′ Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Ναζλίδης, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Αναστασάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε