Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χαμόγελα και προβλήματα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η νίκη επί του Άρη αποτελεί παρελθόν και στην ΑΕΚ δεν έχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς αφού την Πέμπτη υπάρχει ο αγώνας με την Άντερλεχτ. Προβληματισμός για το δεξί άκρο και τον Λυμπερόπουλο. Σερί ζήτησε ο Χιμένεθ.

 
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στους Θρακομακεδόνες. Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το 4-0 επί του Άρη έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των “κιτρινόμαυρων” στα ύψη, όμως το ζητούμενο για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι η διάρκεια.

Ο Ισπανός, μιλώντας στους παίκτες του, στην προπόνηση της Τρίτης, μοίρασε αρχικά συγχαρητήρια και έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά στη συνέχεια. “Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Κάνατε μία πολύ καλή εμφάνιση και παίξατε έτσι όπως είχαμε πει. Βγάλαμε στο γήπεδο κάποια πράγματα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και για αυτό σας αξίζει ένα μπράβο για τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνετε”, είπε αρχικά ο Χιμένεθ, για να προσθέσει:
 

“Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε. Θα πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να μιλάμε λίγο. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και άλλο στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε ένα καλό σερί επιτυχιών, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Πλέον θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Ανήκει στο παρελθόν και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης με την Άντερλεχτ”.
 
Την Πέμπτη η “Ένωση” κοντράρεται στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ, ενώ την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του Σανέλ Γιάχοτς ο οποίος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο μετά την κάκωση που υπέστη στο πέλμα, στον αγώνα με τον Άρη.
 
Αν τελικά δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα κληθεί να βγάλει λαγό από το καπέλο για να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας αφού ούτε ο Χρήστος Πατσατζόγλου ο οποίος συνεχίζει την φαρμακευτική αγωγή λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρεί από την περασμένη εβδομάδα δεν είναι εντελώς ετοιμοπόλεμος.
 
Επιπλέον οι Λυμπερόπουλος και Γεωργέας δεν κατάφεραν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
 
Ωστόσο υπάρχουν και καλά νέο για το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ αφού οι τραυματισμοί του Παναγιώτη Λαγού , του Μπούμπα Ντιόπ αλλά και του Λεονάρντο δεν εμπνέουν καμία ανησυχία και οι τρείς παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε