Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χαμόγελα στον Ατρόμητο – Με νίκη ξεκίνησαν οι Περιστεριώτες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο νέος Ατρόμητος, όπως και όλες οι ομάδες, έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να εμφανίσουν μέσα στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής. Το καλό για τους Περιστεριώτες είναι ότι από το πρώτο κιόλας φιλικό έδειξαν καλά στοιχεία.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Λίτεξ Λόβετς στο πρώτο φιλικό ματς στη Βουλγαρία. Η ομάδα του Μπάγεβιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με το όμορφο σουτ του Ιγκλέσιας.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές, με τους Περιστεριώτες να έχουν καλή αμυντική λειτουργία αλλά πρόβλημα στην επίθεση τους.

Και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Ο Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της Λίτεξ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο νεαρός μέσος έχασε πέναλτι και δεν μπόρεσε να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Οι Βούλγαροι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1, με το πέναλτι του Τσβετάνοφ στο 87′.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Δημούτσος, Επστάιν, Πίτου, Κούτσι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ράντμαν, Αθανασίου, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Καντούτσης, Μπρίτο, Μακρής, Καραγκούνης, Μπέλιτς (85’ Τζαμάλ), Καλλέργης, Καραμάνος. 

Λίτεξ Λόβετς: Πιργκόφ, Μιλάνοφ, Μποζίκοφ, Μποντούροφ, Μεγκιάλκοφ, Γελένκοβιτς, Τσβέντκοφ, Ιβάνοφ, Βαγιούσι, Κόλεφ, Ζάκοφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε