Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαμός στη Ν.Σμύρνη με “ντου” στον Δώνη και επεισόδια

Χαμός στη Ν.Σμύρνη με “ντου” στον Δώνη και επεισόδια

Μόνο ήρεμα δεν τελείωσε το ματς του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο. Η δήλωση του Γιώργου Δώνη: “Η Νέα Σμύρνη είναι το πιο χυδαίο γήπεδο”, εξόργισε τους οπαδούς των γηπεδούχων που “μπούκαραν” στη συνέντευξη Τύπου και επιτέθηκαν φραστικά στον προπονητή του Ατρομήτου. Επεισόδια και εκτός γηπέδου μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας.

Ο “πιστολέρο” χτυπάει…πάντα δύο φορές – “Ατρόμητο” διπλό στην Πλατεία

Πανιώνιος: Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από τον κύριο Δώνη

Η νίκη του Ατρομήτου, τα παράπονα για τη διαιτησία και η δήλωση του Γιώργου Δώνη ήταν ικανές αιτίες για να ανάψουν τα αίματα στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δήλωσε στην κάμερα της NOVA: “Εμείς γινόμαστε συνεχώς καλή ομάδα και ακόμα καλύτερη. Όμως έχω να πω πως όσα χρόνια είμαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο το γήπεδο αυτό είναι το πιο χυδαίο που υπάρχει. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο να ακούγονται τέτοιες βρισιές τόσο χυδαίες. Είναι ντροπή για τον σύλλογο του Πανιωνίου, όμως είναι το πιο χυδαίο γήπεδο της Σούπερ Λίγκας.”

Κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων ενημερώθηκαν για τα λεγόμενα του Γιώργου Δώνη, “μπούκαραν” στη συνέντευξη Τύπου και του επιτέθηκαν φραστικά. Ο Δώνης εμφανώς εκνευρισμένος φώναζε: “Να μην αφήνετε τους αλήτες να μπαίνουν στη συνέντευξη τύπου.”

Η ένταση πάντως δεν σταμάτησε εκεί αφού εκτός γηπέδου οπαδοί του Πανιωνίου συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, προκαλώντας φθορές σε γύρω μαγαζιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε