Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαμός στην παρουσίαση του… Big three

ΦΩΤΟ REUTERS
Πανζουρλισμός επικράτησε στο Μαϊάμι κατά την παρουσίαση των Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρίς Μπος. Δείτε το βίντεο.

Το γήπεδο της ομάδας του Μαϊάμι κατακλύστηκε από 13.000 φιλάθλους των Χιτ. Οι τρεις All Stars φορούσαν λευκές στολές των Χιτ κι έδειχναν σαν ροκ σταρς πάνω στη σκηνή που στήθηκε μέσα στο γήπεδο. Κομφετί έπεσαν από την οροφή, η μουσική κυριάρχησε, όπως και η προσπάθεια να πιστέψουν όλοι πως το Μαϊάμι τα κατάφερε.

“Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”, είπε ο Ουέιντ , ο οποίος έπαιξε το ρόλο του, καλώντας τη διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ ώστε να παραμείνει κι ο ίδιος στην ομάδα. “Δεν γνωρίζαμε πως θα βρισκόμασταν σε μια ομάδα και οι τρεις. Είμαστε όλοι φίλοι. Μιλάμε μεταξύ μας συνέχεια και πρόκειται να είμαστε εδώ για πολύ καιρό”, ανέφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς, η μετακίνηση του οποίου στο Miami ανάγκασε την αστυνομία να φρουρεί το σπίτι του στο Κλίβελαντ για τυχόν βανδαλισμούς.

Ο Τζέιμς εξήγησε πως η σχέση των τριών ξεκίνησε το 2003, όταν όλοι τους έγιναν ντραφτ, ενώ δυνάμωσε το 2008 στην πορεία των ΗΠΑ προς το χρυσό των Ολυμπιακών Αγώνων. “Πέσαμε στο νερό και τώρα πρέπει να κολυμπήσουμε”, ανέφερε από την πλευρά του ο Μπος ο οποίος μάλλον έθεσε και την πραγματική διάσταση, καθώς οι Χιτ δυνάμωσαν σε μέγιστο βαθμό, αλλά δεν σημαίνει πως έχουν κερδίσει κάτι πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε