Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χάνει Ολυμπιακό και Τότεναμ ο Κούινσι – Επέστρεψε ο Χριστοδουλόπουλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Κουίνσι Αμπέγιε ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα με τη Μάριμπορ και θα απουσιάσει για 20 μέρες. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Χριστοδουλόπουλος και θα τέθηκε στη διάθεση του Ρότσα ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Πάπε Σό.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί πως πρόκειται για τράβηγμα ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κουίνσι ήταν πολύ άσχημα. Ο Γκανέζος μέσος, που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την Μάριμπορ, έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και θα απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Πλατανιά, Προοδευτική (Κύπελλο), Πανιώνιο, Τότεναμ και Ολυμπιακό!

Κάπου εδώ σταματούν τα άσχημα νέα για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και αρχίζουν τα καλά. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Πάπε Σο για να μπει στο κλίμα της ομάδας, μάλιστα ο Σενεγαλέζος μέσος ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με την Προοδευτική στο ΟΑΚΑ.

Ρότσα: Ο πρωταθλητισμός δεν είναι για πολλούς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε