Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χάνει ΠΑΟ ο Κάλβο-Υπογράφει ο Σουάρεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χωρίς τον Τόνι Κάλβο θα αγωνιστεί ο Άρης στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την Δευτέρα υπογράφει ο 24χρονος μέσος, Αλβάρο Σουάρεθ.

Ο Κάλβο είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους των “κίτρινων” στην οποία οριστικοποιήθηκε η απουσία του από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μέσος πήρε άδεια από την διοίκηση και ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα, να σημειωθεί ωστόσο πως ακόμα και να παρέμενε στην Θεσσαλονίκη δεν θα αγωνιζόταν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο.
 
 
Την Δευτέρα (6/9) αναμένεται να υπογραφεί το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ του Άρη και του 24χρονου μέσου, Αλβάρο Πορτίγια Σουάρεθ.

Ο Ισπανός άσος, που πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Κούπερ στην σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη, ενώ πέρασε με επιτυχία και τις ιατρικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Γάλλου επιθετικού, Ζερεμί Αλαντιέρ στην πρόταση που του έχουν κάνει, με τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε