Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Χ”αρακίρι ο Άρης! Πήρε βαθμό στον “τελικό” η Βέροια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης ήταν καλύτερος από την Βέροια, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 0-0 και πλέον δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η παραμονή στην κατηγορία. Τραυματίστηκε από αντικείμενο ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων.

Το LIVE του αγώνα

Ματς με μεγάλη ένταση και πολύ πάθος ανάμεσα σε δύο ομάδες που “καίγονταν” για βαθμούς διεξήχθη στο κατάμεστο “Κλέανθης Βικελίδης”. Η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα το ματς και απείλησε με την κεφαλιά του Καλτσά στο 17΄. Ο Άρης σιγά σιγά έκλεισε τους χώρους αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στην περιοχή του Καντιμοίρη, κάτι που έκανε για πρώτη φορά στο 51΄με την κεφαλιά του Αγκάνθο να φεύγει άουτ.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ και στο 64ο λεπτό όταν το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Τάτου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 73΄ο Καντιμοίρης έκανε την επέμβαση του αγώνα στο κοντινό σουτ του Μπουγαϊδη.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει, η ένταση μεγάλωνε και η κατάσταση ξέφυγε στο 85ο λεπτό όταν ένα αντικείμενο χτύπησε τον γενικό αρχηγό της Βέροιας ο οποίος έμεινε σωριασμένος στο χορτάρι για αρκετά λεπτά.

Ευτυχώς ο άνθρωπος σηκώθηκε. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο στα 7 λεπτά των καθυστερήσεων.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγέλι, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Τσιάρας (84′ Κουσίδης), Καμινιώτης (70′ Οικονομόπουλος), Μανιάς, Τάτος, Μπακασέτας, Αγκάνθο.

Βέροια (Ντόστανιτς):
 Καντιμοίρης. Γεωργιάδης (84′ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Βεργώνης, Παυλίδης (78′ Τραπ), Καλτσάς (72′ Γκονσάλβες), Μπαργκάν, Μπεν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε