Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

“Χαρακτήρα στα δύσκολα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ισοπαλία με την Γεωργία στο “Γ. Καραϊσκάκης” έχει βάλει με την πλάτη στον τοίχο την Εθνική Ελλάδος εν όψει του αγώνα με την Κροατία. Η αποστολή αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ χωρίς τον Σπυρόπουλο αλλά με τον Καραγκούνη να εκφράζει την αισιοδοξία του. Τα πλάνα του Σάντος.

Το θετικό αποτέλεσμα στην 2η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2012 αποτελεί μονόδρομο για το αντιπροσωπευτικό μας συτγκρότημα.
 
 
Ο Γιώργος Καραγκούνης λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ζάγκρεμπ το πρωί της Δευτέρας χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ωστόσο πρόσθεσε ότι η “γαλανόλευκη” έχει δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα. Παράλληλα επεσήμανε ότι δεν υπάρχει μόνο η πρώτη αλλά και η δεύτερη θέση στον όμιλο.

“Μετά το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, το παιχνίδι είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα. Παρά το αποτέλεσμα στην αρχή έχουμε όλο τον δρόμο μπροστά μας.,Οι βαθμοί δεν γυρίζουν πίσω.

Θα τα δώσουμε όλα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη από πλευράς ποιότητας σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ίσως κάτι τέτοιο να είναι καλό. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύσκολα παιχνίδια.

Βάλαμε μεγαλύτερη πίεση μετά τους βαθμούς που χάσαμε”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:”Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη. Είμαστε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο η πρώτη αλλά και η δεύτερη θέση”..

Όσο για το ποιός είναι ο πρώτος στόχος ανέφερε:”Να μην δεχτούμε γκολ. Με την Γεωργία συνέβη το αντίθετο.Γεμίσαμε με άγχος γιατί δεχτήκαμε γκολ και χάσαμε 30 λεπτά. Έχουμε όμως πίστη στις δυνατότητες μας.

Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος δύσκολος, σε δύσκολη έδρα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύσκολα. Έχουν μπει νέοι παίκτες στην ομάδα που δεν ήταν βασικοί στην προηγούμενη διοργάνωση και χρειάζεται υπομονή”..

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος μετά την απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον Σπυρόπουλο, ο Τζαβέλλας φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα. Εξάλλου Τζιόλης και Καφές διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή καθώς ο Φερνάντο Σάντος δείχνει διαθετεθμένος να παρατάξει σχήμα με δύο αμυντικούς μέσους.

Ο Φερνάντο Σάντος σε ομιλία του στους παίκτες έδωσε το σύνθημα για ένα θετικό αποτέλεσμα λέγοντας: “Μπορούμε να τους κάνουμε τη ζημιά με αντεπιθέσεις. Μπορούμε να τους χτυπήσουμε στο κέντρο της άμυνάς τους”.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για το βράδυ στο “Μάξιμιρ” που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Τρίτης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δανός Κλάους Μπο Λάρσεν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε