Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Χαριστική βολή” για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το “τριφύλλι” δεν έχασε απλά ένα πρωτάθλημα. Οι σοβαρές επιπτώσεις μετά το… πολεμικό κλίμα στο ΟΑΚΑ για τους “πράσινους” σε αγωνιστικό και διοικητικό τομέα.

Δεν βγήκε μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο λαβωμένο απ’ την χθεσινή τραγωδία στο ΟΑΚΑ, αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Το ντέρμπι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το πρωτάθλημα… χάθηκε απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά τα χειρότερα έρχονται για τους “πράσινους”.

Οι αυστηρές ποινές που προβλέπονται από τους κανονισμούς για την τρέχουσα αλλά και την επόμενη σεζόν, πλήττουν αγωνιστικά και όχι μόνο την ομάδα, αλλά υποθηκεύουν και το μέλλον της σε μία περίοδο που ήδη βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Με βάση τον ΚΑΠ, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο (και φυσικά με μηδενισμό στο ντέρμπι), πρόστιμο 120-180 χιλ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες κυρώσεις ανάλογα με τις κλήσεις που αναμένεται να υπάρξουν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, με βάση και τις εκθέσεις των αρμοδίων.

Να μην ξεχνάμε πως οι “πράσινοι” είναι υπότροποι από τα επεισόδια με το Λεβαδειακό, που οδήγησαν στη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών.

Όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση του Παναθηναϊκού, σε μία περίοδο που τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου είναι τεράστια

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα συνεχίσουν την προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας αυτοί οι λίγοι μέτοχοι ή επιχειρηματίες που το έπραξαν το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να αποχωρεί εκνευρισμένος από το ΟΑΚΑ στη διάρκεια των επεισοδίων μαζί με συνεργάτες του, καθώς κι άλλους μετόχους ή επιχειρηματίες.

Φήμες θέλουν τον της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα να εξετάζει το ενδεχόμενο παραίτησης, ενώ και ο προπονητής της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Ελλάδα

Όλα αυτά, την ώρα που το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική του ευθεία και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τα πλέι οφ (είναι αμφίβολο αν θα έχει μαζί του τον κόσμο του).

Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ: Η θέση της αστυνομίας

Οι χούλιγκανς κέρδισαν, το ποδόσφαιρο “πέθανε” – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε σκηνικό ζούγκλας – Διακόπηκε το ντέρμπι της “ντροπής”Δείτε το χρονικό της ντροπής με φωτογραφίες και video

Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO από τα επεισόδια στο ντέρμπι “αιωνίων”

Βαλβέρδε: Δεν υπάρχουν λόγια

Κατσουράνης: Κάποιοι θέλουν αυτό το χάος

Φερέιρα: Λυπάμαι για τα όσα έζησα

Καζίμ: Φεύγουμε αλλά αν μας πετύχει μία απ’τις βόμβες…

Το NewsIt κατέγραψε την εικόνα του ΟΑΚΑ μετά τον…πόλεμο

Ζήτησε συγγνώμη η ΠΑΕ:Ντροπή για την ιστορία του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Να στηρίξουμε όλοι το ελληνικό ποδόσφαιρο

“Υπάρχουν περισσότεροι από 10 τραυματίες αστυνομικοί”

Μπιτσαξής: Θα δούμε αν θα αναβάλλουμε την αγωνιστική

1000 οπαδοί αποθέωσαν την αποστολή του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της NOVA για τα επεισόδια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε