Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χάρμα οφθαλμών! Εντυπωσιακός Ολυμπιακός με Φέγενορντ

ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc
ΦΩΤΟ instagram.com/olympiacosfc

Στο δυσκολότερο φιλικό που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εντυπωσιακοί, νικώντας με 3-1 τη Φέγενορντ στην έδρα της – Δυνατό, εως και.. αντιαθλητικό ορισμένες φορές το παιχνίδι των Ολλανδών

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ”Ντε Κάιπ” του Ρότερνταμ τη γηπεδούχο Φέγενορντ με 3-1, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες του στην Ολλανδία, και δείχνοντας πως βρίσκεται σε… πολύ καλό δρόμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ σε 45 λεπτά, απέναντι σε μια ομάδα που σε μια εβδομάδα κάνει πρεμιέρα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες δεν άσκησαν εξίσου ασφυκτική πίεση με το πρώτο ημίχρονο, προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες τραυματισμού, εν αντιθέσει με τους παίκτες της Φέγενορντ που έπαιξαν πολλές φορές σκληρά

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φορτούνης, αφού στο 6ο λεπτό έκανε μία υπέροχη ασίστ για τον Ντουρμάζ (τελικά ο Χάρα έμελλε να βάλει το πρώτο γκολ), στο 24ο βρήκε πολύ έξυπνα τον Πάρντο κι εκείνος διπλασίασε το προβάδισμα με πλασέ, ενώ στις καθυστερήσεις σημείωσε ένα τρομερό γκολ. Να τονίσουμε πως ο Πορτογάλος αποχώρησε τραυματίας στο 77’ (μυϊκό πρόβλημα). Οι Ολλανδοί μείωσαν με πέναλτι του Κάουτ στο 62′

Σημειώνεται ότι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν έπαιξε λόγω του αιματώματος στο δικέφαλο, ενώ εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Σιόβας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φέγενορντ (Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ): Φέρμεερ, Βιλχένα, Κονγκολό, Φαν Μπέεκ, Κάρσντορπ, Ελ Αχμαντί, Βεγίνοβιτς, Τόορνστρα, Μανού, Κάουτ, Μπασατσίκογλου.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Eλαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Χάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε