Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Χ”αρούμενη η Κέρκυρα – Πήρε το βαθμό από τη Λάρισα

" ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Λάρισα υποχρεώθηκε στην 2η εντός έδρας ισοπαλία της στο πρωτάθλημα αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το πέναλτι του Μετίν. Η Κέρκυρα απάντησε με τον Φλαβίνιο και πήρε το βαθμό.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού οι δύο ομάδες έψαξαν το γρήγορο γκολ με αποτέλεσμα να υπάρχει καλός ρυθμός στον αγώνα.

Η Λάρισα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, όταν ο Μαϊστόροβιτς έπιασε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Καλόπουλος ως όφειλε έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Μετίν νίκησε τον εξαιρετικό Κωνσταντόπουλο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες της ΑΕΛ χαλάρωσαν και η Κέρκυρα το εκμεταλλεύτηκε.

Ο Γκουστάβο εκτέλεσε φάουλ, ο Βιέρα απέκρουσε ασθενώς και ο Φλαβίνιο δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν να αμύνονται και γηπεδούχοι να έχουν φλύαρη κατοχή.

Από μία μεγάλη ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Ο Κωνσταντόπουλος αντέδρασε σωστά στο σουτ του Κανόμπιο στο 66′ ενώ ο Ιωάννου στις καθυστερήσεις νικήθηκε από τον Βιέρα.

Η Λάρισα έφτασε στους 5 βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα στους 7 και συγκατοικεί στην τρίτη θέση με τον Ηρακλή.

Λάρισα: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Τολ (81′ Μακίνουα), Γκέρεμι, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο (72′ Σίμιτς), Μπλάζεκ (46′ Αμπουχατζίρα).
 
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (54′ Ιωάννου), Φλαβίνιο (82′ Μακρυδημήτρης), Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής (63′ Γιαν).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε