Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαβίτο: Το καλοκαίρι επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ισπανός μέσος κατά την άφιξη του στη Γαλικία επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους η οποία θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου.

Ο Χαβίτο θα αγωνιστεί μέχρι τότε στην Λα Κορούνια ως δανεικός και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

“Από την 1η Ιουλίου αρχίζει το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό και πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα. Είχα ήδη συμφωνήσει, όταν προέκυψε η ευκαιρία της Λα Κορούνια και είπα πως θα ήθελα να διασκεδάσω αυτούς τους πέντε μήνες μέχρι τον Ιούνιο. Αν θέλουν να με κρατήσουν παραπάνω, θα πρέπει να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό.

Από μικρό παιδί παρακολουθούσα το ισπανικό πρωτάθλημα και ήταν πάντα όνειρό μου να αγωνιστώ στην Primera Division. Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όταν μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία, μίλησα με την ομάδα μου, εξέφρασα την επιθυμία να πάω εκεί και τελικά έφυγα. Ήρθα για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Σε αυτούς τους πέντε μήνες θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” δήλωσε στα ισπανικά μέσα ο Χαβίτο.


Πλήγμα με Ριέρα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε