Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαβίτο: “Χρειάζεται σοβαρότητα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για την Πολωνία αναχώρησε ο Άρης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιαγκελόνια, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. “Δεν ξέρουμε την αντίπαλο μας, αλλά δεν έφτασε τυχαία εδώ”, δήλωσε.

Η αποστολή του Άρη θα προσγειωθεί στη Βαρσοβία και από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για το Μπιάλιστοκ, που βρίσκεται 200χλμ από την πολωνική πρωτεύουσα.

“Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας και να παρουσιαστούμε σοβαροί. Η ομάδα έμαθε από τα λάθη της. Το επόμενο παιχνίδι, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θα είναι και το πιο σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, όμως, ώστε να προκριθούμε”, δήλωσε ο Χαβίτο.

Ο 27χρονος Ισπανός στάθηκε ιδιαίτερα στην λέξη “προσαρμογή”, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. “Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα χρειαστούμε κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, επομένως πρέπει να μάθει ο ένας τον άλλον, αλλά και το σύστημα παιχνιδιού. Ελπίζω η ομάδα να δείξει το υψηλό της επίπεδο και να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα νέα δεδομένα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε