Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χαβίτο και… 30.000 αγάλματα, ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 0-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού του Άρη στο 67ο λεπτό έκανε την Τούμπα να σωπάσει και έδωσε στους “κιτρινόμαυρους” τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, σε αυτό το γήπεδο. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Τσιρίλο. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα
 
Πολιορκία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! Συνάντηση Ζαγοράκη – οπαδών

Δερμιτζάκης: Δεν έφτιαξα εγώ αυτή την ομάδα

Ζαγοράκης: Δεν πάμε για πρωτάθλημα – Να διαγραφεί ο Τσινιάρης

Οι παίκτες του Κούπερ έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως είχαν σχέδιο στο παιχνίδι τους και ήταν απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και για τις δύο ομάδες. Ό ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές αλλά ο Άρης ήταν αυτός που φαινόταν πιο επικίνδυνος στις επιθέσεις που έβγαζε.

 
Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν πιο πολλές δυνάμεις, ενώ οι αλλαγές του Κόκε και του Χαβίτο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των “κιτρινόμαυρων”. Μάλιστα οι δύο τους ήταν και οι πρωταγωνιστές στη φάση του γκολ. Ο πρώτος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κρέσιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο επερχόμενος Χαβίτο την έστειλε στα δίχτυα, σε αντίθεση με την μεγάλη ευκαιρία που είχε χάσει 9 λεπτά αργότερα.
 
Από κει και έπειτα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό μέχρι το τέλος. Στις καθυστερήσεις ο Τσιρίλο δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του και έπιασε από την μπλούζα τον διαιτητή με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο (70′ Ελ Ζαρ), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (75′ Παπάζογλου)

ΑΡΗΣ (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (64′ Κάλβο), Ρουίς (57′ Κόκε), Τσέζαρεκ (90’+4′ Φατί).

Το γκολ του Χαβίτο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε