Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χάβος: Δεν φταίει η αποχή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες απέδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:
 
“Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να προηγηθούμε στο σκορ. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Αντίθετα, σε ένα νεκρό σημείο δεχθήκαμε γκολ με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργήσει αρνητικά για την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε αλλαγές, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος μας. Έτσι, φτάσαμε στο τελικό σκορ, έχοντας συνολικά μία κακή απόδοση ως ομάδα. Παίξαμε άναρχα. Προσπαθήσαμε με ανορθόδοξο τρόπο να πετύχουμε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να είμαστε εκτεθειμένοι στην άμυνα”.
 
Ερωτηθείς εάν η αποχή επηρέασε τους παίκτες: «Είναι ένα υποθετικό ερώτημα και έτσι θα απαντήσω και εγώ. Δεν είμαστε βέβαιοι αν αυτό έφταιξε. Αν με ρωτάτε προσωπικά, πιστεύω πως όχι δεν έφταιξε η αποχή για την εικόνα της ομάδας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε τώρα είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να συνέλθουμε για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ».
Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Βέβαια και μας ανησυχεί το γεγονός ότι κάνουμε ευκαιρίες και δε βάζουμε γκολ. Όμως, χαιρόμαστε που δημιουργούμε ευκαιρίες. Αν εκμεταλλευόμασταν κάποιες από αυτές, τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς».
Για το βεβαρημένο πρόγραμμα κάποιων ποδοσφαιριστών, κατέληξε: «Αυτό ισχύει. Υπάρχουν παίκτες με βαρύ πρόγραμμα. Προσδοκούσαμε κάποια καινούργια παιδιά να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές σε ένα παιχνίδι. Δε θέλουμε να αλλοιώσουμε την εικόνα της ομάδας μας».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε