Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Χάβος Δεν λέω αντίο, το μέλλον το ξέρει ο Θεός!

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, που τόνισε πως είναι… δώρο Θεού να είναι κάποιος προπονητής του “δικέφαλου του Βορρά”.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (5-1), ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» πάντως ευχαρίστησε συνεργάτες και προσωπικό της ομάδας αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την ευκαιρία που του έδωσε να εργαστεί στην ομάδα.


Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Χάβος:
“Σήμερα φτάσαμε στο τέλος ενός μαραθωνίου. Το αν η χρονιά είναι αποτυχημένη ή πετυχημένη αφήνω να το κρίνετε εσείς και ο κόσμος. Δώσαμε 55 παιχνίδια φέτος, πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τους συνεργάτες μου και το υπαλληλικό προσωπικό του ΠΑΟΚ για όσα κάναμε. Τέλος, δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρόεδρο της ομάδας, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ. Έκανα λάθη, αλλά αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό της ομάδας. Κρατάω τα πάντα από την πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Είναι δώρο Θεού να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ”, είπε αρχικά ο κ. Χάβος, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική και όταν ρωτήθηκε για το επαγγελματικό του μέλλον, αρκέστηκε να δηλώσει:
“Δεν λέω αντίο, το μέλλον το ξέρει ο Θεός. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε. Αν ασχολούμουν με όσα γράφει ο Τύπος, κάθε δευτερόλεπτο θα έπρεπε να διαψεύδω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε