Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Χάβος: “Μπορούσαμε κι άλλα γκολ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, αν και παραδέχθηκε ότι η απόδοση τους “έπεσε” στο δεύτερο ημίχρονο. “Είναι πρόκληση για όλους και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε και εκεί καλά”, δήλωσε για το ματς με τη Ντιναμό.

Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς της Τετάρτης, για το Europa League. “Ο σχηματισμός επιλέγεται με βάση τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Το παιχνίδι με τη Ντιναμό είναι διαφορετικό. Είναι πρόκληση για όλους και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε και εκεί καλά”.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “Για τον Ιβιτς δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Ο Λίνο επανήλθε και έκανε προπονήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτήσει και τον ρυθμό που πρέπει να έχει. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Αθανασιάδης. Δουλεύει πολύ. Άξιζε την ευκαιρία που πήρε και θέλω να του πω μπράβο γιατί ήταν πολύ καλός. Όσοι είναι στη διάθεση της ομάδας μας παίρνουν τις ευκαιρίες που μπορούν να πάρουν. Όσοι παίκτες υπάρχουν στο ρόστερ, πρέπει να υπολογίζονται κανονικά”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε